University of colorado denver anschutz

Cu foundation renovation

This renovation was the first opportunity for the CU Foundation to consolidate their services and move into one office suite designed to fit their needs. Aside from creating a strong image to portray to their employees, the public and donors, the vision was comfortable spaces full of daylight, for collaborative areas and offices.

Working with the constraints of the Building 500 existing structure, low ceilings and chases, packed with ducts, and abandoned systems, the plan maximized the use of space for 30 offices and 9 workstations. All resulted in a healthy work environment, a place where employees are excited to come to work every day.

The design balanced the requirement to make the space elegant in the front, which is visible to the public and potential donors, yet not ostentatious.
 

 

Location: Aurora, CO

Square Footage - Renovation: 8,320

Cost: $866,045